27.02.2009

hai pa!

Dupa cum unii bine stiti, azi a fost ultima mea zi in ferma. Ultima din seria -,, de la Opt la Cinci''. Azi mi-am cumparat pt. ultima oara cei doi covrigi, l-am bipuit pe Paul care imi e coleg nu doar de munca ci si de Opera. Mi-am batut cartela pentru ultima data, mi-am predat telefonul, computerul, si multe alte chestii primite. De luni voi dormi pe saturate, neaparat ma debarasez o vreme de mobil si mai ales ma voi gandii la noua mea viata...Cineva, mi-a zis... - Ce-ti pasa... te doare la banana! Nu e chiar asa... imi pasa!
Sunt pe ,, tarla" de aproape 6 ani. Nu e foarte mult, dar nici putin.Pe unii din voi chiar va regret, m-am obisnuit sa va vad, sa ma enervez, sa va enervez. Au trecut aproape 6 ani; unii frumosi, altii de groaza, ani in care am invatat multe, am uitat multe altele, si... in special am invatat sa va iubesc asa cum sunteti ( plini de hibe, dar atat de vii!). Dar... sa nu dramatizam, eu am s-o duc mai bine, voi tot asa si cu siguranta ne vom mai impiedica unii de altii in viata asta de basm! Am scris putin si rau, tocmai ca sa nu rasucesc cutitu'n rana... Puteam mai mult si puteam mai bine! Dar asta e vesnica scuza a celor incompetenti. Pana una alta, imi scriu testamentul:
Las cu limba de moarte:- - foarfeca Roxanei, telefonul si dulapiorul lui Cristi, boxele Ligiei, cutiile cu dosare in curs doamnei Viorica, doza mea de nebunie Alexei, un loc liber in masina proprietate Mariei care m-a transportat cand in incompetenta mea a trebuia sa fac ore suplimentare, Iubitei tuturor las doi transportatori slovaci, dragei de Nina am sa-i las cativa ungurasi, (stiu ca-i plac) Duniei preturi si situatia pe tari, la Claudel restrictiile de circulatie putin gresite, Larisei 1 covrig sa-l molfaie cu pofta, Dilaiei las CH.-ul la pachet la Diana garsoniera in care am stat, la Andreea cateva facturi, Monicai cateva relatari autobiografice de neuitat.Larisei, Iulianei si Adinei las buna mea dispozitie.La Cosmin 1456 mesaje, toate citite.Mirelei I. o jumatate de covrig neciugulit intre opera si firma, la Ani G. in jur de 100000 eur de incasat zile acestea... Poze, adresa mea de e-mail si promisiunea ca nu va voi uita curand... o las tuturor celorlalti.Mai am cateva agrafe, un liniar, doua carioci o pasta corectoare pentru care voi organiza o licitatie.
Ce sa va doresc acu' la gata? Potrivit ar fi : ,, - Sa traiti bineee! "

* m-am mai gandit ...-mi-ar place ca macar din cand in cand sa mai primesc vesti de la voi, sa vad cat de bine traiti, si cat de frumos va amagiti...

3 comentarii:

  1. Una e să navighezi, alta e să rătăceşti !
    …pănâ acum am rătăcit, voi mai rătăcii o vreme... dar sunt pe cale...SĂ NAVIGHEZ…Good saylor? Bad saylor?
    “Timpul”, “M-Meşter”, o să ştie….25.ianuarie, 22 februarie…


    Pleci…dar astea rămân…ADÂNC.

    RăspundețiȘtergere
  2. All give some, but some give all !

    RăspundețiȘtergere
  3. na ce sa zic... e bine sa te ratacesti asa un pic, si-poi sa te regasesti! ferice de cine te gaseste....

    RăspundețiȘtergere

Scrisul nu doar comunica idei. Le genereaza...