06.06.2009

karinka...ai nascut? te rog... anunta-ma pe e-mail!



Deparanoizare sau exercitiu de sinceritate?
Cat de sinceri putem fi, cat de mult ne poate ajuta sinceritatea si cat de mult ne poate dauna? Cei care ne pretind sinceritate, stiu la ce riscuri se expun? Calatorind singuri in vidul personal, in care doar propria respiratie e certitudine, depunem eforturi uriase in a evita parti-pris-ul, judecata de-a gata.Insa inconturabila noastra personalitate, ne va juca feste, si pana la urma aceste exerciii de sinceritate vor scoate la iveala Pretender-ul din noi, omul cu 1000 de fetze...Unul din postulatele de baza ale psihanalizei este ca tot ceea ce evitam ( prin negare, refulare, nesinceritate ) se va intoarce intotdeauna impotriva noastra. Totusi, sa spui simplu:- I am what I am, e ca o despuiere de tertipuri, extrem de solicitant, dar in care avem avantajul de a stabili limite erotismului senzual de cel pornografic.Voi ce parere aveti?

4 comentarii:

  1. da cine e Karinka ?
    Madmadchen

    RăspundețiȘtergere
  2. Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, rade necontrolat, si nu regreta nimic care te-a facut sa zambesti......

    Ema

    RăspundețiȘtergere
  3. cu sinceritate spun...

    Pai Karinka e o Cosanzeana ce tre sa FAT FRUMOS zilele astea...

    RăspundețiȘtergere
  4. mai Ema... pe unde franzu umbli? ma rog, bine ai revenit! Asa ma gandeam si eu; doar ca vezi tu, merita sa am eu iz de Mangafaua?

    RăspundețiȘtergere

Scrisul nu doar comunica idei. Le genereaza...